joi, 31 iulie 2008

Hidratarea pielii uscate

Nu am pielea uscata, am mai spus-o, dar tinand cont de ingrediente si de toate informatiile pe care le am despre ele (de la prietene, de la consumatorii care isi spun of-ul pe diferite forumuri) ceea ce urmeaza sunt cremele pe care le-as alege pentru acest tip de ten.
1. Skin Rescue de la Barefoot Botanicals. Are arome de levantica, neroli si musetel. Calmeaza mancarimile, ideala pentru bebelusi, este organica. O gasiti la Rangali Are 50 g; pret 37 RON.


2. Clarins Face Treatment Oil - Blue Orchid, pentru pielea deshidratata. Este un ulei ce contine extracte de plante (orhidee, patchouli), ulei de alune ( efect antiimbatranire) si de arahide( cu proprietati de hidratare). Trebuie sa evitati zona ochilor, nu trebuie folosit in fiecare zi ci doar de 2-3 ori pe saptamana, seara. Gramaj: 40 ml; pret: 130-150 RON.
3. Crema Hidratanta Dr Hauschka , pentru piele uscata si matura. Este organica, contine extracte de diverse ierburi, din morcov, galbenele, ulei de arahide, masline etc. Gramaj: 30 ml; pret:100RON.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna! De unde pot cumpara Dr. hauscha?

Mrs Bio spunea...

Deocamdata online Dr Hauschka

Mrs Bio spunea...

Si de la magazinul Leacul.