joi, 31 iulie 2008

Fond de ten pentru vara

Desi nu vi-l recomand in zielele toride cu temperaturi de peste 30 de grade, poate unele dintre voi sunt dependente de acet produs de machiaj.
Fondul de ten perfect pentru vara ar trebui sa aiba o textura usoara, o putere de acoperire destul de mica (in general cele cu putere de acoperire mare se "vad" destul de evident pe fata) si multa apa in compozitie.
Nu v-ati plictisit sa vedeti "gletul" de pe chipul trecatoarelor? Nu stiu, nu inteleg si cred ca nu o sa inteleg niciodata de ce prefera femeile sa ascunda in loc sa ingrijeasca, sa schimbe radical in loc sa imbunatateasca... E de-a dreptul infiorator ce se poate ascunde uneori sub tone de machiaj, mai ales sub fondul de ten.
Cosurile, urmele lor sau alte probleme ale pielii se trateaza in primul rand si se ascund cu masura, cu bun simt. Pentru ca si machiajul este tot o forma de bun simt: il ai sau nu il ai.


1. Maybelline Pure Makeup, fond de ten gel, cu 50% apa. Contine musetel si aloe, calmeaza tenul, ii uniformizeaza aspectul. Nu acopera porii, potrivit pentru toate tipurile de ten. Trebuie sa acoperiti punctele problema cu un corector, inainte de aplicarea fondului de ten. Pret : 20 RON.

2. Crema hidratanta coloranta de la Nivea. Uniformizeaza aspectul pielii, hidrateaza si lumineaza. Toate tipurile de ten. Pret: 30 RON.

3. Chanel Tent Innocence fluid. Reflecta lumina, ascunde imperfectiunile, hidrateaza si protejeaza pielea fara sa o incarce. Incercati sa il gasitit online sau la un duty-free, la noi in magazine preturile sunt exagerate.
4. True Radiance de la Clarins. catifeleaza si lumineaza pielea. Arata foarte bine in orice tip de lumina. Pentru toate tipurile de ten.

Niciun comentariu: