miercuri, 30 iulie 2008

Uleiul pentru masaj

Poate fi facut in casa in functie de dorintele si nevoile terapeutice ale fiecaruia, prin amestecul unui ulei de baza ( de migdale dulci, din seminte de struguri, samburi de caise, susan, alune, masline, etc) si a cateva picaturi din uleiul esential dorit.
Exista si varianta comoda a unor uleiuri pentru masaj deja "preparate" pe care le gasiti in comert. Puteti sa il folositi si singure, in loc de crema de corp.
1. Uleiurile de la Herbagen cu : levantica si fenicul (dureri reumatice, relaxare), trandafir ( relaxare), portocale (anticelulitic, circulatie), geranium (tonifiere), ylang-ylang si patchouli (afrodisiac, regenerant celular). Gramaj:100 ml; pret: 7-10 RON.
2. Ulei de masaj si baie relaxant Organic Blue, cu muscata, lemn de cedru, ulei de cocos si de jojoba. Gramaj: 100 ml; pret 48 RON.
3. Ulei de migdale dulci cu aroma de muschi vanilat, de la Ardes. Proprietăţi: antivergeturi, nutritiv, calmant, împrospătează pielea şi o catifelează. Gramaj: 100 ml; pret: 38 RON.


4. Uleiurile de la The Body Shop : cu bergamota (energizant), cu lavanda, Monoi ( traditional din Tahiti - cu ulei de nuca de cocs, gardenii). Gramaj: 100 ml. Pret :50 RON.
5. Ulei solid pentru masaj Lush (produsele astea mi se par numai bune de mancat, dar asa sunt eu pofticioasa) : Amazonian (patchouli, ylang-ylang, mandarine), Soft Coeur(migdale, miere si ciocolata) si lista poate continua... Gramaj intre 30- 200g; pret: 20-40 RON.


6. Ulei pentru masaj de la Greenland, cu ghimbir si grapefruit. Gramaj: 125 ml; pret: 25 RON.

Niciun comentariu: