sâmbătă, 31 mai 2008

OASIS, primul standard organic adoptat in SUA


Avand in vedere dezvoltarea accentuata a industriei de frumusete organica din SUA, mai multe mari companii au creat OASIS, primul standard de certificare pentru produsele cosmetice organice. Printre cei 30 de membrii fondatori ai OASIS (Organic and sustainable industry standards) se numara nume mari ale industriei frumusetii cum ar fi Estee Lauder, Aveda, L'Oreal, Private Label Select, Oh Oh Organics, Hain Celestial Group si altele.
Pana acum nu a existat o certificare organica pe piata americana, desi cererea pentru acest tip de produse este din ce in ce mai mare.
Pentru obtinerea certificarii produsele trebuie sa aiba un procent de 85% de ingrediente organice. Toate produsele certificate vor avea logo-ul OASIS.

2 comentarii:

Anonim spunea...

legat de aceste produse organice, se gasesc la noi produse pentru bebelusi? daca sunt organice, in primul rand ar trebui recomandate mamicilor; poate dezvolti si aceasta tema! ai ajuta multe mamici... multam!

ps: chiar imi place blogul asta!

Mrs Bio spunea...

Se gasesc la noi produse organice pentru bebelusi de la Earth Friendly, Barefoot Botanicals, Green People, Essential Care si le gasesti la Rangali si la Plafar.