vineri, 8 august 2008

My Grandma Backyard

Duminica am fost la My Grandma Backyard, un targ de accesorii, haine vintage si noi, incaltaminte si alte diverse chestii.. Cu muzica, in incinta fostului Teatru de vara Capitol, bautura rece servita pe o terasa de unde se vedea toata curtea interioara, atmosfera boema, pustii colorati si pustoaice vesele, un aer de Pete Doherty (dress code-ul ar fi trebuit sa fie inspirat de cantaretul britanic) - daca nu stiti cine este, nu ati pierdut nimic. ( O paranteza- nu inteleg de ce un om fara stil a fost ales sa inspire un evenimet dragut, cu toate hibele de rigoare, sau poate se numeste stil combinatie dintre niste pantaloni stramti, deasupra gleznei, cu o camasa sau un tricou alb, palarie, geaca de piele si privire pierduta tot timpul, fara niciun talent deosebit, in afara de faptul ca este ex-ul lui Kate Moss? Dar e diferit-cool, asa ca ce mai conteaza restul?)
Relaxant si placut, nu pot sa zic nu.
Problema cu astfel de targuri este ca vine de fiecare data aceeasi lume, se invart intr-un cerc vicios. Deja toti cunosc expozantii, dintre care unii chiar au lucruri interesante de aratat - desi putini-, se cunosc intre ei, se saluta, atmosfera e ca la un "private party". Insa nu asta ar trebui sa fie rolul unui targ care promoveaza tineri artisit printre alte chestii pe care le face. Ar trebui sa atraga si alt gen de public, sa largeasca si sa diversifice putin targetul.
Senzatia este, vai ce lume cool, chic, etc adunam...bine, bine...dar aceeasi de fiecare data? Pana la urma e un targ si daca va aratai doar voua ce "tari", originali, deosebiti, iesiti din tipare" sunteti, unde mai ajung cei care vin sa vanda acolo? Si de la care luati niste procente din vanzare sau niste taxe de participare?

2 comentarii:

Unknown spunea...

bestial blog pentru tine si vecinii tai...e bine ca e citit si se vede dupa nr de comentarii...by the way pete doherty style...se keama in cazul in care nu stii, si e evident ca nu stii, boho chic (sau chique, depinde cat de fitoasa esti)si este un stil adoptat si de irina lazareanu sau kate moss...mai citstee draga BIO

Mrs Bio spunea...

Imi pare tare rau ca nu poti sa privesti criticile drept constructive. Daca ala e stil, eu ma impusc. Doar pentru ca vreo cativa fashion editori care tariesc intr-o lume doar a lor si niste oameni fara personalitate care se iau dupa ei, il numesc stil, nu inseamna ca altii nu pot avea pareri proprii pe care sa si le exprime liber. De citit mai citesc, mai mult carti e adevarat, dar ce sa-i faci nu toti suntem perfecti,