vineri, 29 august 2008

Roc Hydra Destressant


Gama de dermatocosmetice RoC poate fi gasita de ani buni in farmaciile noastre, dar nu stiu cat de familiara le este multora dintre dumneavoastra. Compania a fost fondata in 1957 de catre farmacistul Jean-Charles Lissarrague, cel care a realizat prima formula fara parfum, destinata dermatologilor ce doreau sa recomande produse non-alergice si sigure pentru piele. Numele este abrevierea locului in care muncea Lissarrague, farmacia Rogé Cavailles, acolo unde a creat, la cererea clientelor sale, primul ecran solar total, care proteja contra razelor UVB, revolutionand astfel piata cosmeticelor destinate protectiei solare.
Gama Hydra Destressant e potrivita tuturor tipurilor de piele si contine creme pentru zi, noapte si ochi. Toate produsele din gama sunt puternic hidratante si sunt recomandate tenului obosit, stresat. Daca lucrati intr-un mediu cu factori de stres pentru tenul dumneavoastra (fum, praf in exces, aer conditionat) si nu aveti mai mult de 30 de ani sunt produsele perfecte. Textura este putin mai greu de acceptat pentru o persoana comoda ca mine, deoarece cremele intra mai greu in piele, trebuie masat mai cu simt de raspundere. Insa tenul ramane luminos si radiant, iar dupa cateva saptamani de folosire repetata, efectele sunt vizibile.
Desi citim pe eticheta ca pot fi folosite ca baza de nachiaj, va recomand sa asteptati minim 15 minute intainte de a aplica fondul de ten. Sau daca va grabiti aveti o solutie: clatiti-va excesul de crema cu putina apa.
Preturi: 45-65 RON. Gramaj: 40ml. Le gasiti In farmacii.

Niciun comentariu: