vineri, 8 august 2008

Aiurea- pantofi


Si ca tot am inceput si am chef sa fiu carcotasa sa vorbim despre calitate si originalitate.
Imi plac lucrurile cu povesti, inspirate de chstii la care nu te astepti sa fie sursa de inventie( desi si asta tot o strategie de marketing si PR este, tot un trend - acela de a fi diferit cu orice pret, dar aste e ...imi asum), dar mai mult decat orice imi place calitatea. Stiti proverbul/ zicala :"Sunt prea saraca sa ma imbrac ieftin?". Eu sunt prea saraca sa ma imbrac cu lucruri prost facute, mai ales incaltamintea. Niciodata, dar niciodata nu as face rabat de la calitatea pantofilor, se vede cel mai repede, cel mai urat, e dizgratios.
Si imi placeau acesti pantofiori Aiurea, facuti cu diverse chestii reciclate pe post de ornamente si cu o poveste in spate. Imi placeau tare mult.
Din pacate nu sunt mai buni decat niste pantofi din piata de la Obor, nici nu miros mai bine, sunt doar mai scumpi si mai frumos ornamentati.

2 comentarii:

Unknown spunea...

draga doamna..calitatea se plateste...dar inteleg ca nu esti obisnuita cu asta, nu? daca se poate ieftin, bun, de calitate, rezistent, cool si in tendinte...sigur...keep looking...

Mrs Bio spunea...

Exista si lucruri cu un raport pret-calitate rezonabil. Si eu nu caut chestii "cool, in tendinte, etc", ci doar chestii care sa ma reprezinte.
Uite un exemplu de lucru bine facut de la A la Z.
Daca ceva e diferit nu inseamna automat ca este mai bun.
Apropo, atacul la persoana si nu la subiect, este argumentul celor care nu au altele mai bune.