joi, 5 mai 2011

Am gasit ulei de argan

Uleiul de argan pur este obţinut exclusiv prin procedee fizice: o singură presare şi filtrare. Uleiul de Argan (de asemenea numit şi aurul deşertului), provine din presarea mecanică a seminţelor de Argan, fără a fi supuse procesului de prăjire. Argania spinosa este numele botanic al plantei care creşte numai în Maroc, ceea ce face ca uleiul de Argan să fie cel mai rar ulei cosmetic.

Poate fi folosit ca ulei de masaj, cremă de corp, pentru împachetarea părului, dar mai ales pentru îngijirea tenului. Este un ulei deosebit de bogat în acid oleic (o medie de 47%) şi acid linoleic (o medie de 34%). Are cea mai mare cantitate de antioxidanţi, fiind cel mai eficient produs în combaterea radicalilor liberi. Se recomandă a fi folosit în loc de cremă de noapte, dar şi ca tratament facial.
Il gasiti la biobeauty.ro, 67 lei- 100 ml, cel mai mic pret de pe piata.

Un comentariu:

Ioana Liliana spunea...

Foarte frumos blogul! Pfaa e intr-adevar greu cu vopsitul, insa stilista la care ma duc e de asemenea si o prietena buna asa ca 'impusc doi iepuri dintr-un foc', adica ma si vad cu o prietena, plec si proaspat vopsita :)


Fashezine