miercuri, 23 februarie 2011

Sunt casatorita!

Nu eu, dar am multe prietene care sunt si inainte nu erau. Iar acum statutul de casatorita inseamna mai mult decat orice. Am o prietena foarte buna despre care nu as fi crezut ca o sa se schimbe in genul de femeie casatorita care nu mai iese seara pentru ca sotul s-ar putea supara. Si partea cea mai proasta este ca si-a impus ea asta considerand ca face bine relatiei. Daca e bine sau nu, e adevarat nu pot sa judec. Numai ca mi-e greu sa inteleg de ce o persoana renunta la tot ceea ce insemna inainte doar pentru a fi casatorita.
Schimbarea este normala, dar cand iti schimbi toate coordonatele dintr-odata si pentru sot nu mi se mai pare la fel de fireasca. Schimbarile majore se produc in timp si lent ca doar muntii nu au parut ca urmare a unei casatorii rapide intre Roci si Ape.
Nu cred ca ieri imi placea ciocolata si azi nu o mai supot, am trecut printr-un proces lung ca sa ajung sa mananc cicolata neagra pentru ca este sanatoasa si chiar si asa tot mai dau iama prin aia dulce uneori, mai ales daca este cu martipan.

2 comentarii:

Andreea spunea...

No comment!
Nu inteleg genul asta de persoane...Nu ar trebui ca institutul de "casatorie" sa schimbe pe cineva.Eu personal sunt cu un tip de 8 ani si ceva,si suntem necasatoriti.Sincer noi ne simtim ca si cand am fi casatoriti.Atat eu cat si el mai iesim din cand in cand singuri,nu ne insotim unul pe celalalt 24/24.

Pupici!

Mrs Bio spunea...

@Andreea si prietena mea a fost cu el timp de 8 ani inainte de a se casatori. Casatoria a schimbat-o. Si nu este singura. Sper sa ramana asa si dupa acte pentru tine.