joi, 19 iunie 2008

Rutina saptamanala

Stiu ca ati obosit sa cititi ca trebuie sa va aplicati saptamanal un scrub de fata si o masca in functie de nevoile tenului, dar cunoasteti si proverbul "obrazul subtire cu cheltuiala se tine". Cheltuiala inseamna in acest caz mai mult timp decat bani.
Inainte de a aplica orice masca tenul trebuie curatat corespunzator, iar dupa aplicarea ei ar fi de preferat sa va autorasfatati printr-un masaj facial cu o crema puternic hidratanta.
1.L'Occitane -masca pentru stralucirea tenului
Purifica si lasa un ten stralucitor. Datorita combinatiei de argila naturala, ulei de masline AOC, oxigen si apa de masline, aceasta masca absoarbe impuritatile, confera stralucire, hidrateaza si revitalizeaza pielea. Se aplica pe pielea curata si uscata, se lasa sa actioneze timp de 3-5 minute si apoi se clateste cu apa calduta.



2. Logona entspannungs maske -Masca relaxanta si de hidratare pentru tenul sensibil. O gasiti pe www.life-care.ro. Din pacate nu e asa de simplu sa comandati.
3. Dr Hauschka -masca pentru hidratare si fermitate.
Destinata tenului matur, reduce ridurile fine, reda elasticitatea pielii. Imbunatateste producerea de coolagen prin ingredientele naturale pe care le contine.

Niciun comentariu: