sâmbătă, 26 aprilie 2008

Maini uscate

De cand ma stiu am mainile foarte uscate, atat de uscate incat uneori ma agat de haine cu ele. Nicio crema nu a functionat, adica unele- cele mai bune dintre ele, cum ar fi Avene sau crema cu migdale de la The Body Shop- sunt ok pana la prima spalare a mainilor. Dupa, la revedere. Incepe din nou calvarul. Si uleiul de masline, imi pare rau, nu imi place.
Asta se intampla pana anul trecut, cand o prietena mi-a facut cadou crema de maini Dr Hauschka, 100 ml, o crema ce intra foarte repede in piele si al carui efect dureaza mai mult de o spalare a mainilor. Bonus: este organica. Din pacate nu o pot gasi la noi si fericirea de a avea maini normale nu a durat decat vreo 2 luni.
Intre timp am mai descoperit o crema de maini foarte buna de la Neutrogena, fara parfum si care are imensul avantaj de a se gasi in mai toate farmaciile.


2 comentarii:

sideris spunea...

Si eu caut produse Dr. Hauschka si Logona, dar din cate am vazut si citit, pt. a cumpara de la Life Care produse Logona, trebuie sa devii consultant al lor, iar Hauschka nu are importatori in Romania... Puteti sa ma lamuriti daca stiti totusi ceva? Merci :)

Mrs Bio spunea...

Sau sa gasiti un reprezentant de la care sa cumparati. Produse Hauschka se gasesc la Leacul.