luni, 19 octombrie 2009

Jurnalul unei despartiri (3)

M-a ajutat faptul ca am scris, a fost terapeutic. Acum mi-e mult mai bine, dar si muncesc foarte mult, asa ca nu e de mirare ca nu prea mai am timp sa-mi fie rau. Dar au mai fost momente grele si cred ca or sa mai fie, mi-e in continuare dor, dar din ce in ce mai putin in fiecare zi.

3 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Imi pare bine sa te cunosc!scrii din suflet si esti o persoana puternica din moment ce ai putut sa ne faci partase la durerea ta..nu e un capat de lume,cred ca ti s-a mai spus,insa sfatul meu este sa iti repeti zilnic ca apa are multi pesti..si chiar asa e..oricum cred ca o perioada in care sa fii singura,sa fii egoista,sa te gandesti numal la tine si la ce iti place tie,sa te rasfeti cu o carte buna si plimbari prin magazine..te vor ajuta...te pup!

Beatrix spunea...

Chiar m-a atins povestea ta, am simtit durerea ta pana in maduva oaselor pentru ca am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare cu diferenta ca eu am luat decizia sa ma despart de iubitul meu cand inca il mai iubeam. Simteam ca nu ma mai iubeste ca la inceput si am vrut sa tai "raul de la radacina" cand inca se mai putea. Am suferit enorm de mult, zi si noapte din cauza indiferentei lui insa spre fericirea mea cand am luat aceasta decizie de a ne desparti dupa nici o saptamana ne-am impacat, si uite ca de 3 ani inca suntem impreuna. Poate din aceasta despartie trebuie sa inveti ceva, sau poate nu asta vei afla singura la un moment dat. Eu din experienta mea am invatat ca iubirea intradevar este un job full time, micile dispute trebuie rezolvate si apoi uitate. Comunicarea este cheia unei relatii. Sa ii spui celuilalt ce te doare si sa fi capabil sa ii intelegi si lui durerile fara sa interpretezi asa cum vrei. Stiu cum e sa nu ai nici o ocupatie si sa te gandesti mereu la aceleasi lucruri care la urma urmei nu fac decat sa te raneasca in continuare. Gaseste-ti o ocupatie care te tine in priza multe ore.Intr-un cuvant chill, relax yourself. Be strong, kisses

Mrs Bio spunea...

Multumesc pentru incurajari. M-a ajutat sa scriu, acum sunt chiar bine.