vineri, 18 decembrie 2009

Noutati cosmetice



Am descoperit cu bucurie cosmeticele Caudalie in Centrofarm. Se pare ca sunt distribuite in exclusivitate. Le stiam de pe net si mi-au facut mereu cu ochiul, insa mi-era prea lene sa le comand. Particularitatea lor consta in faptul ca folosesc polifenolii si antioxidantii din coaja si samburii strugurilor. Sunt cosmetice naturale, care folosesc chimicale doar acolo unde este nevoie, sau cel putin asa declara ei. Produsele Caudalie nu contin parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale sau coloranti artificiali, iar toate testarile sunt realizate pe voluntari, sub monitorizare dermatologica.
Caudalie are trei patente brevetate in cosmetica: polifenoli din samburi de struguri, cei mai puternici antioxidanti ce se produc in lumea vegetala, de 10.000 de ori mai puternici decat vitamina E; resveratrol din vita de vie; viniferine din seva vitei de vie, ce protejeaza tenul impotriva comedoanelor.

O alta gama de renume, cunoascuta pentru liniile sale de ingrijire antirid, lansata de curand, mai exact pe 3 noiembrie la Palatul Doamna Ghika este Olay. In Romania, OLAY lanseaza 4 game:
- Total Effects 7 , cu un complex de minerale si vitamine unic
- Anti-wrinkle - stimuleaza regenerarea celulara, reducand porii si liniile fine;
- Complete Care - gama protejeaza pielea, oferindu-i hidratarea, vitaminele si protectia UVA si UVB de care are nevoie pe parcursul zilei;
- Double Action - produsele sunt create pentru a-i oferi pielii hidratare intensa pe tot parcursul zilei.